Sayın Fen Lisesi GençBizz Öğretmenleri ve Değerli Öğrenciler,

Sizleri büyük bir heyecanla GençBizzTech: Bilim ve Teknoloji Tabanlı Girişimciliği Keşfet Projesi’ne katılmaya davet ediyoruz!

Türkiye İş Bankası işbirliğiyle hayata geçecek bu proje, Türkiye genelindeki fen liselerindeki 14-18 yaş aralığındaki öğrencilere bilim, teknoloji, yapay zeka, sürdürülebilirlik, girişimcilik temelli eğitimlerle dolu bir macera sunmayı hedefliyor.

Projemizin öncelikli amacı, gençleri bilim ve teknoloji tabanlı girişimcilik ile tanıştırmak ve aynı zamanda küresel bir bakış açısı kazandırmak. Projede sizlerle birlikte olmak, bu hedeflere ulaşmamızda kilit bir role sahip olacak.

Heyecan verici bir haberimiz daha var!

Proje kapsamında gençlerimiz alacakları eğitimler doğrultusunda bilim ve teknoloji temelli iş modellerini oluşturacak ve seçilen 5 ekip, Türkiye Finali’ne katılma şansı elde edecek.

Proje içerisinde sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Eğitim takvimi sizlerle ayrıca paylaşılacaktır. Detaylar ve başvuru süreci için bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Sizleri, gençlerimizin geleceğini birlikte şekillendirmeye davet ediyoruz!

Başvurmak için tıklayınız!

Not: Projeye GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında geliştirdiğiniz iş fikirleriniz ile de katılabilirsiniz. Ancak projenin bilim ve teknoloji temelli bir girişim iş modeli geliştirmek amacıyla kurgulandığını unutmayınız. İş fikirlerinizi projede alacağınız eğitimler ile bilim ve teknoloji bir girişim iş modeline dönüştürebilir veya yeni bir iş modeli geliştirebilirsiniz.

Sevgilerle!

Genç Başarı Eğitim Vakfı